LYOfood Krémová rajská polévka s paprikou

Kód: F1049
149 Kč –10 %
254881 lyofood kremova rajska polevka s paprikou
149 Kč –10 % 134 Kč
Skladem 1-3 dny (5 ks)

Detailní informace

S výběrem vám odborně poradí Petr
Dotaz na produkt
1Jsme s vámi už více
Jsme s vámi už více

než 20 let. Je na nás spoleh!
2 Máme přes 5000 položek
Máme přes 5000 položek
skladem na prodejně.
3 Doprava zdarma
Doprava zdarma

při nákupu od 2 200 Kč.
4 Ke každému nákupu
Ke každému nákupu

nad 1 500 Kč dárek.

Detailní popis produktu

Vegetariánská krémová rajská polévka s červenou paprikou a rýží, zjemněná zakysanou smetanou.

Hodně jsme experimentovali a stále znovu vařili a ladili, abychom objevili tu potřebnou výraznou chuť dokonalé rajské polévky. Malým tajemstvím je upéct červenou papriku a rajčata společně těsně před vařením. Velké tajemství neprozradíme, ale krémová textura polévky v kombinaci s hrstkou bílé rýže uspokojí každého hladového nadšence tohoto milovaného pokrmu.

Jídla jsou před vysušením mrazem vařena a ochucena.

V balení nejsou žádné umělé přísady, žádné přidané cukry, žádný palmový olej a žádné konzervační látky. Jídlo je vyrobeno ze 100% přírodních surovin. Doba spotřeby jsou cca 4 roky.

Info pro konzumenty:

  • Vegetariánská strava
  • Bez lepku

Složení:

  • rajčatový protlak (rajčata, sůl, kyselina citrónová) 30%
  • rýže 26%
  • červená paprika 15%
  • zakysaná smetana
  • rajčatová pasta 8%
  • cibule
  • sůl
  • cukr
  • koření

Tabulka nutričních hodnot:


Ve 100 gPorce 60 g (370 g před vysušením)
Kalorie1654 kJ / 393 kcal992 kJ / 236 kcal
Tuky116,7
z nich nasycené mastné kyseliny7,44,4
Sacharidy5835
z toho cukry2213
Vlákniny9,15,5
Bílkoviny106,2
Soli2,51,5

Uvedené hodnoty jsou v gramech.

Doplňkové parametry

Kategorie: LYOfood
Hmotnost: 0.06 kg
Skladem na prodejně: Ne
Velikost porce: běžná porce
Bežná cena: 149

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: