LYOfood Krémová pórková polévka s cibulí, sýrem Pecoríno a cizrnou

Kód: F1063
179 Kč –10 %
249403 lyofood kremova porkova polevka s cibuli syrem pecorino a cizrnou
179 Kč –10 % 161 Kč
Skladem 1-3 dny (5 ks)

Detailní informace

S výběrem vám odborně poradí Petr
Dotaz na produkt
1Jsme s vámi už více
Jsme s vámi už více

než 20 let. Je na nás spoleh!
2 Máme přes 5000 položek
Máme přes 5000 položek
skladem na prodejně.
3 Doprava zdarma
Doprava zdarma

při nákupu od 2 200 Kč.
4 Ke každému nákupu
Ke každému nákupu

nad 1 500 Kč dárek.

Detailní popis produktu

Krémová polévka s výraznou chutí cibule a pórku, doplněná unikátní chutí italského sýra Pecorino Romano.

Pokud plánujete romantické stanování ve dvou, doporučujeme zvolit jiný pokrm. Pokud však hledáte zahřívací polévku s výraznou cibulovou chutí, tento krém z cibule, pórku a brambor je trefou do černého. Pár plátků sýra Pecorino Romano a hrst cizrny skvěle doplňuje tuto klasickou domácí cibulačku, po které jednou za čas každý zatoužíme.

Jídla jsou před vysušením mrazem vařena a ochucena.

V balení nejsou žádné umělé přísady, žádné přidané cukry, žádný palmový olej a žádné konzervační látky. Jídlo je vyrobeno ze 100% přírodních surovin. Doba spotřeby jsou 4 roky.

Info pro konzumenty:

  • Jídlo bez masa
  • Bez lepku

Složení:

  • cibule 21%
  • pórek 21%
  • cizrna14%
  • brambory
  • sýr Pecorino Romano (PDO) 7%
  • zakysaná smetana
  • pažitka
  • sůl
  • koření (obsahuje celer)

Tabulka nutričních hodnot:


Ve 100 gPorce 60 g (370 g před vysušením)
Kalorie1743 kJ / 417 kcal1046 kJ / 250 kcal
Tuky1811
z nich nasycené mastné kyseliny116,8
Sacharidy3722
z toho cukry137,8
Vlákniny127,4
Bílkoviny2012
Soli5,83,5

Uvedené hodnoty jsou v gramech.

Doplňkové parametry

Kategorie: LYOfood
Hmotnost: 0.06 kg
Skladem na prodejně: Ne
Velikost porce: běžná porce
Bežná cena: 179

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: